Nastavitve piškotkov

AGIO - Zanesljiv partner

Najem avtomobila


AGIO nudi najem avtomobila-ov za vse namene. Pri nas je mogoče najeti paleto različnih vozil, ki se razlikujejo po razredu, znamki, velikosti in moči motorja. Naš vozni park lahko najdete tu.

Postopek rezervacije in najem avtomobila

Je zelo preprost. Vozilo je mogoče rezervirati preko spletnega obrazca, po telefonu ali v kateri od naših poslovalnic. Za najem avtomobila najemnik potrebuje vozniško dovoljenje, osebno izkaznico in kreditno kartico (American Express, Diners Club, Eurocard/Mastercard ali Visa). Odgovornost najemnika v primeru škodnega dogodka  ali kraje vozila je od 350€-700€ odvisna od razreda vozila.

Najem avtomobila


Pri AGIO je možen v delovnem času od pon-pet med 08.00h in 17.00h, sobote nedelje in prazniki pa med 08.00 in 12.00h. Prav tako je na željo stranke možno najeti vozilo tudi izven delovnega časa, storitev pa se obračuna po veljavnem ceniku AGIO.

Pri  AGIO nudimo najem avtomobila po ugodnih in konkurenčnih cenah. Vozila našega voznega parka so redno vzdrževana povprečna starost pa je eno leto. Poleg najema avtomobila strankam nudimo tudi možnost najema avtodomov, čolnov in vodnih skuterjev.

 

Prijetno vožnjo vam želimo!

Kolektiv AGIO.

 
> Najem vozil po ugodnih cenah
> Prevzem, doastava, vse brezplačno, do 30 km
> Zavarovalnica krije nadomestno vozilo

kontakt1