Nastavitve piškotkov

AGIO - Zanesljiv partner

Najem kombija


V podjetju AGIO je mogoč najem kombija različnih velikost, za prevoze oseb ali tovora. Na željo najemnikov pa smo se pri AGIO odločili ponuditi tudi možnost najema kombija s šoferjem. Najem kombija s šoferjem priporočamo predvsem neizkušenim voznikom oz. voznikom, ki nimajo izkušenj z vožnjo večjih vozil. Najem kombija je pri AGIO  možen vsak delavnim med 08.00 in 17.00 uro, ob sobotah nedeljah in praznikih pa med 08.00 in 12.00 uro.

 

Potrebni dokumenti in postopek najema kombija:


  • Kot fizična oseba oz. posameznik: je za najem kombija potrebno vozniško dovoljenje, osebni dokument in pa kreditna kartica (American Express, Diners Club, Eurocard/Mastercard ali Visa).

 

  • Kot pravna oseba oz. podjetje: je za najem kombija potrebno plačilo najemnine preko podjetja pred samim najemom oz. prevzemom vozila, ter naročilnica podjetja za primer škodnega dogodka oz. dodatnih stroškov

Postopek rezervacije:

Za rezervacijo kombija je pri AGIO postopek povsem preprost, saj rezervacijo lahko naredite kar preko spletnega obrazca, na naših spletnih straneh https://www.agio.si/najem-kombija/ in www.renta-car.eu, preko spletne pošte na naslovu info@agio.si, za vse informacije in prav tako rezervacije, pa smo vam na voljo tudi na kontaktnih številkah 031 727 777 in 070 727 777.


Rent a kombi, vozila za prevoz oseb:


Trenutno imamo v voznem parku kombi vozila znamke Renault Trafic 8+1, z osmimi sedeži + šofer. Izbirati je mogoče med različicama L1 in L2 (podaljšan prostor za prtljago).
Renault Traffic 8+1
traffic Moč motorja kombi vozil trenutno v voznem parku je 115KM, da pa je vožnja udobnejša, so vsa vozila opremljena s klimatskimi napravami, povprečna starost vozil pa je eno leto.
Rent a kombi vozila so opremljena tudi z vlečno kljuko, ki jo po potrebi na željo stranke tudi priložimo. Prav tako so vozila opremljena s sezonskimi pnevmatikami in po želji tudi snežnimi verigami. Kot ena od posebnosti, pri AGIO, pa je potrebno dodati, da vam ob najemu vozila na željio najemnika brezplačno priložimo tudi navigacijsko napravo GPS.

 

Rent a kombi vozila za prevoze tovora:


Med vozili za prevoze tovora je  AGIO, možno izbirati med štirimi različicami:
Renault Master furgon
master Tovorni prostor v velikosti 12m2 ali 14m2, z nosilnostjo 1400kg.
Dimenzije tovornega prostora:
Višina zadnjih vrat 183cm, višina notranjega prostora 185 cm, širina 174cm, širina med koloteki 127 cm, dolžina 300 cm do 370 cm (odvisno od izbire vozila).
Fiat Ducato furgon
ducato_f Tovorni prostor v velikosti 12m2ali 14m2, z nosilnostjo 1400kg.
Dimenzije tovornega prostora: Višina zadnjih vrat 176cm, višina notranjega prostora 188 cm, širina 180cm, širina med koloteki 138 cm, dolžina 325 cm do 370 cm (odvisno od izbire vozila).
Renault Traffic furgon
traffic_f Tovorni prostor v velikosti 7m2, z nosilnostjo 1000kg.
Peugeot Partner furgon
partner Tovorni prostor v velikosti 3m2.
Dimenzije tovornega prostora:
Višina 114 cm, dolžina 140cm, širina med koloteki 117cm.
 
> Najem vozil po ugodnih cenah
> Prevzem, doastava, vse brezplačno, do 30 km
> Zavarovalnica krije nadomestno vozilo

kontakt1