Nastavitve piškotkov

AGIO - Zanesljiv partner

Najem vozil


Pri AGIO, nudimo poleg plovil tudi ugoden najem vozil različnih velikost in proizvajalcev.
S kratkoročnimi najemi vozil, pokrivamo predvsem potrebo po vozilih s strani turizma v Sloveniji in pa najemm vozil za katera se največkrat odločijo stranke za premostitev potrebe po vozilu v času popravila, potrebe po dodatnem najemu vozilu ali rednih servisov lastnega vozila.

Poleg kratkoročnih najemov vozil vam pri AGIO nudimo tudi dolgoročne najeme vozil za obdobje od nekaj mesecev do nekaj let. Prednosti dolgoročnih najemov pri AGIO, so predvsem v tem, da je strošek najema določen v naprej in se skozi obdobje najema ne spreminja, ne glede na gibanje cen zavarovanj, cestnin, servisov in ostalih tekočih stroškov vozila.

Za dolgoročne najeme se odločajo predvsem podjetja, ki se zavedajo prednosti dolgoročnih najemov vozil, saj s tem prihranijo veliko časa, izognejo pa se visokim nepredvidenim in nepotrebnim stroškom, ki nastanejo z vzdrževanjem, kot so servisi, menjave pnevmatik, kontroliranje avtomobilskih tekočin, kontroliranje ciklusov servisa, naročanje na servisih, urejanje v zvezi z nadomestnimi vozili, urejanje garancijskih zahtevkov, čiščenja vozil, odprodaja vozil in ponovni nakup.

Vsekakor pa je dolgoročni najem vse bolj priljubljen in pogost tudi pri fizičnih osebah, predvsem pri posameznikih, ki se nimajo časa ali pa si ne želijo ukvarjati z obveznostmi, ki jih zahteva vozilo, da je redno vzdrževano in zavarovano.

 

Za vse to in še več poskrbimo mi!

Kolektiv AGIO.

 

Več informacij:
najem vozil

 

 
> Najem vozil po ugodnih cenah
> Prevzem, doastava, vse brezplačno, do 30 km
> Zavarovalnica krije nadomestno vozilo

kontakt1