Nastavitve piškotkov

AGIO - Zanesljiv partner

prednosti

Vse na enem mestu!


Rent a car AGIO, s sedežem v Ljubljani na Celovški cesti 228, vam kot vaš zanesljiv partner nudi poleg najemov tudi 24 urno asistenco / pomoč na cesti in prevoz okvarjenih ali poškodovanih vozil. Poleg vrste ugodnosti in konkurenčnih cen, nudimo vsem stalnim strankam dodatne popuste pri vseh najemih ali storitvah. Pri rent a car AGIO poleg široke ponudbe osebnih in kombi vozil nudimo tudinajem: avtovleke, tovorne prikolice, avtomobilske prikolice in storitve kot so prevozi vozil / avtovleka, prevozi oseb, prevozi tovora,...

Potujte varno, ugodno in udobno!

Odločitev pri katerem ponudniku na tržišču najeti vozilo je za nepoznavalce vsekakor težavna. Prav iz tega razloga smo se pri rent a car AGIO, odločili združiti najpomembnejše prednosti, ki jih kot ponudnik rent a car storitve lahko ponudimo, posebej pa je potrebno izpostaviti tri:

VARNOST
Kot najpomembnejše pri najemu vozila je vsekakor potrebno izpostaviti varnost. Vozila iz voznega parka rent a car AGIO, imajo povprečno starost eno leto, so redno vzdrževana, kar pomeni stalen nadzor nad tekočinami v motorju, servisi in pnevmatikami. Redno vzdrževana vozila v največji meri vplivajo na varnost samega vozila. Ker pri AGIO varnosti posvečamo posebno pozornost, vsa vozila pred izdajo novemu najemniku kontroliramo po v naprej določenih kontrolnih točkah in s tem zagotavljamo varnost v najvišji meri.

UGODNE CENE

Kot drugo najpomembnejše ob najemu vozila je vsekakor konkurenčnost pri cenah najema. Pri rent a car AGIO stalno spremljamo razmere na tržišču in s tem poskušamo zagotavljati najugodnejše cene glede na ponudbo. Poleg ugodnih konkurenčnih cen pa stalnim strankam nudimo še dodatne popuste tako pri najemih kot pri storitvah.

UDOBNOST

Kot tretje najpomembnejše, pa je potrebno izpostaviti udobnost same storitve rent a car in seveda vožnje v vozilu. Da bi našo storitev karseda približali strankam imamo pri rent a car AGIO brezplačno dostavo ali vračilo vozila po Ljubljani in do 30km, izven Ljubljane. Stranka ima tako možnost naročila vozila neposredno na dom, službo oz. podjetje, brez izgube dodatnega časa in dodatnih stroškov. Da je vožnja karseda udobna, so vsa vozila pri rent a car AGIO opremljena s klimatskimi napravami, pred vsako izdajo novemu najemniku pa so vozila pregledana in temeljito očiščena.

 

Avtovleka / Nadomestna vozila


V primeru da poškodujete vozilo in imate ustrezno kaksko zavarovanje, ste upravičeni do brezplačne vleke okvarjenega ali poškodovanega vozila. Pri rent a car AGIO, vam nadomestno vozilo dostavimo kar na kraj nezgode, okvarjenega oz. poškodovanega pa vam odpeljemo k vašem ali našem serviserju. V primeru, da niste seznanjeni kaj vaša zavarovalna polica vključuje, nas kontaktirajte.

 
> Najem vozil po ugodnih cenah
> Prevzem, doastava, vse brezplačno, do 30 km
> Zavarovalnica krije nadomestno vozilo

kontakt1