Nastavitve piškotkov

AGIO - Zanesljiv partner

Rent a boat


Zaradi velikih stroškov vzdrževanja čolnov, povpraševanje po najemu čolnov tudi v Sloveniji vse bolj narašča. Pri AGIO rent a boat nudimo poleg široke palete osebnih in kombi vozil tudi možnost najema čolnov in vodnih skuterjev.

 

t7 t3 t6

Prednosti, ki nas odlikujejo tako pri najemih vozil kot tudi plovil (rent a boat), so predvsem konkurenčne cene ter mobilnost in prilagodljivost. Ker so želje strank različne, smo se pri AGIO odločili med drugim strankam ponuditi tudi možnost dostave plovil na željeno lokacijo. Tako plovila na željo najemnika dostavljamo vzdolž celotnega Jadrana.


t2 t5 t4

Dostavo in prevzem na vnaprej določeno lokacijo priporočamo predvsem najemnikom, ki nimajo izkušenj s prevozom čolna, saj je izkušenost pri prevozu, kot tudi pri spuščanju in dvigovanju plovila iz vode zelo priporočljiva. Čolni so opremljeni z vso potrebno opremo in dokumentacijo, ki jo zahteva Slovenska, Hrvaška in Italijanska zakonodaja.

 

Najemniku ob prevzemu plovila posredujemo vse potrebne podatke, dovoljenja in informacije, ki jih potrebuje  za opravljanje s plovilom. V kolikor se najemnik odloči za rent a boat z dostavo, pa na željo najemnika nudimo tudi inštrukcije varne plovbe.Za popestritev vožnje s čolnom ali vodnim skuterjem, najemnikom nudimo tudi možnost najema opreme za vodne športe, kot so različne vrste vodnih smuči in tub.

 

p3 p2 p4

Ob storitvi Rent a boat vam želimo obilo veselja in užitkov!

Kolektiv AGIO.

 
> Najem vozil po ugodnih cenah
> Prevzem, doastava, vse brezplačno, do 30 km
> Zavarovalnica krije nadomestno vozilo

kontakt1